maandag 24 december 2012

prettige kerstdagen


Namens het designteam van Mi CAS es Su CAS wensen we jullie al het goeds toe voor de kerstdagen en het nieuwe jaar.

vrijdag 21 december 2012

Je kunt nog meedoen...

Je kunt nog meedoen met onze challenge kerstkaarten paperpiecen.


En natuurlijk is er ook deze challenge weer een hele mooie prijs te winnen.

Voor de nummer 1 stelt Stampinback deze supermooie stempellap beschikbaar.
Wauw denk je eens in wat een mooie kaarten je daar mee kunt maken.


Voor de nummer 2 en 3 en de random winnaar stelt ScrappyDoo The shop dit stempelset van Inkadinkado beschikbaar.


Dus dames (en heren) nog even die laatste kerstkaart of alvast het begin van de kerstkaarten voor volgend jaar.

En als je geen stempels hebt dan kun je gebruik maken van digitale stempels die je overal op het web kunt vinden (even zoeken op free digistamps en er gaat een nieuwe wereld voor je open) Marfien legt je op haar blog uit hoe je een digitale stempel kunt paperpiecen.

De challenge duurt nog tot zaterdag 29 december 21:00

zaterdag 1 december 2012

Challenge #11 Paperpieced Kerstkaart Marlieke

Allereerst beginnen we met wat belangrijke mededelingen.

Delia heeft besloten om ons DT te verlaten. Het is tijd voor andere dingen. Zij zal deze maand voor het laatst voor inspiratie zorgen en gaat eruit met een knaller! Die zie je zo.

Ook Mieke heeft na lang overwegen besloten ons team te verlaten en zorgt deze maand voor de laatste keer voor een inspiratiekaart. Soms moet je eenmaal vervelende keuzes maken als je tijd wat krap wordt. Een hobby moet immers een hobby blijven en zeker geen sleur. Ze heeft ons alvast beloofd om zeker nog deel te nemen aan MCSC, hetzij dan als deelneemster.

En ook Christine heeft wegens drukte en gezondheidsredenen gekozen om te stoppen. Wij willen alle drie heel veel succes wensen met alle dingen die de toekomst hun brengt. En hun bedanken voor hun onmetelijke inzet voor dit blog. Het team zal jullie zeker gaan missen!

En dan nog een vertrek. Het vertrek van mezelf. Ik heb gekozen voor mijn carrière als demonstratrice voor Stampin' Up!® Een merk met hele mooie producten van zeer goede kwaliteit, vooral rubberen stempels. Daardoor mag ik geen reclame meer maken voor concurrenten. En om de sponsors nou weg te halen, zodat jullie geen prijsje meer kunnen winnen... Dat wilde ik niet. Daarom draag ik het stokje over aan Sientje. Ik heb het volste vertrouwen erin dat ik in Sientje een goede opvolgster gevonden heb. Maar verdwijnen doe ik niet, kom gezellig een kijkje nemen op mijn nieuwe Stampin' Up! blog:

Een site vol inspiratie, leuke acties, shares, info en nog veel meer! Ook op Facebook en Twitter

Sientje, heel veel SUCCES en waanzinnig bedankt dat je het blog wilde overnemen! Top!!

Aan alle bezoekers, deelnemers en teamleden: 
allemaal bedankt voor jullie steun, leuke reacties, deelname en groot maken van dit blog. Zonder jullie was mij dit nooit gelukt. Ik hoop dat jullie nog lang doorgaan en dat dit blog nog groter wordt!

Ondertussen hebben we natuurlijk ook nog een DT-Call gehad. Er gaan dus niet alleen mensen weg, Maar we werden ook enorm versterkt. We hebben Ellen, Bianca en Yvonne  uitgenodigd om het team te komen versterken. En zij hebben de uitnodiging met beide handen aangenomen. En ook Sientje gaat natuurlijk haar bijdrage leveren iedere maand.

Lieve groetjes Miranda 

En dan nu over naar de winnaars van de November challenge. Black/White + 1 Wat fantastisch om te zien dat we deze keer zoveel inzendingen hebben maar liefst meer dan 50! Dames bedankt voor jullie enthousiaste deelname deze maand!

De top 3:
GEFELICITEERD, jullie mogen de Top 3 button meenemen.

Top 3 button NL

De winnaar van de Black/White + 1 challenge is M@rjan. Je wint een UM stempelvel gesponsord door Art Journey


Mail binnen 1 week je adres en de prijs komt naar je toe.
Als je zin hebt mag je ook onze Gast-designer voor Januari zijn.

En dan nu de random winnaar. nr 47 en dat is Nelleke

True Random Number Generator  47Powered by RANDOM.ORG


Nelleke je mag onze Random winner button op je blog plaatsen.


De random winnaar en de nummers 2 en 3 winnen een set digistempels naar keuze gesponsord door Digistempels.  Gefeliciteerd! Mail binnen 1 week voor je prijs!Challenge #11 TIJD VOOR PAPERPIECING! Naar een idee van Marlieke.


Het is alweer zo ver; de eerste zaterdag van een nieuwe maand. December alweer. Wat gaat een jaar toch snel voorbij, vinden jullie ook niet? Wellicht hebben jullie je Kerstkaartjes al (bijna) klaar, maar onze ervaring is ook dat er op dit moment nog genoeg creatievelingen volop bezig zijn met het maken van hun (laatste) kerstkaartjes. En wat is er nou leuker dan je kerstkaartjes nog mee kunnen laten doen aan een challenge? Wij dagen jullie uit om deze maand een Kerstkaart te maken en daarbij gebruik te maken van de paperpiecing techniek. Check hiervoor eventueel de fototutorial met eenvoudige beschrijving op ons blog. Je kunt de tutorial hier (link) vinden. Ons DT is ook met deze techniek aan de slag gegaan en dit zijn onze resultaten:

Gastdesigner van deze maand en winnares van de One of Each challenge maakte deze schitterende inspiratie kaart voor jullie:

Marijke 

Gastdesigner : Hannelie (desertdiva-hannelie.blogspot.com) uitgenodigd door Marlieke, maakte deze geweldige inspiratiekaart voor jullie:

Hannelie:


DeliaMarlieke:


Lianne:


Mieke:


Bianca:


Sientje:


Yvonne:


Marit:


Ellen:

Vanaf deze plaats willen wij Miranda natuurlijk heel hartelijk danken voor het opzetten van dit challengeblog en de kans die we van haar kregen in dit DT. Miranda; bedankt voor je leiderschap en heel veel plezier en succes met je verdere carriere als demonstratrice voor SU! En natuurlijk niet te vergeten Delia en Mieke, bedankt voor jullie inzet als DT-leden.